Te Koop en Gezocht

Ik bezit een nogal grote collectie oude radio’s. Deze collectie is uiteraard klein begonnen, maar zoals de meeste verzamelaars kunnen beamen, is er doorgaans sprake van een min of meer sterke “natuurlijke aanwas”.  Soms lijkt het er op, of deze aanwas bij het overschrijden van een bepaalde “kritische massa” steeds sterker wordt. Dit gebeurt vaak door spontane giften in de trant van “ik weet dat jij radio’s verzamelt”.

Om een lang verhaal kort te maken: ik wil een aantal toestellen kwijt om de rest van de collectie wat ruimte te geven en om daarna ruimte te hebben voor nieuwe oude radio’s.

De radio’s die ik hier aanbied kun je elders op mijn website uitgebreid bewonderen. Klik op het item dat te koop staat. Ik verzend geen radio’s per post of anderszins. 4 maal per jaar is er een NVHR-beurs is Driebergen waar gelegenheid tot overdracht is, of anders in overleg op een andere manier.

Te koop zijn nu:

  • zie de aanbiedingen op het NFOR (geplaatst 24 augustus 2023)

 

Gezocht:  klik op het item dat gezocht wordt

  • Informatie over de  Barco 635 
  • Achterwand van de Blaupunkt 6W69P, zie de Blaupunkt 6W69P
  • Achterwand voor de Blaupunkt 7W79D, zie de Blaupunkt 7W79D
  • Voor een nieuw project: balanstransformator (TF 44/2Z) en lampen voor de Blaupunkt 6B69-40P. 
  • Ook de servicedocumentatie en afbeeldingen van de componentenopstelling van dit toestel zijn welkom!
  • Voor toekomstige restauratieprojecten: Achterwanden van de Siera S53A, de Siers S195A en de Siera S143U. Of een compleet slooptoestel.

Informatie gevraagd:

Ik ben op zoek naar informatie over “Rialto Radio Antwerpen” . Zie Radio Rialto Antwerpen onder “Belgische Radio’s” Het betreft hier een versterker met twee boxen, uit vermoedelijk eind jaren veertig.