Te Koop en Gezocht

Ik bezit een nogal grote collectie oude radio’s. Deze collectie is uiteraard klein begonnen, maar zoals de meeste verzamelaars kunnen beamen, is er doorgaans sprake van een min of meer sterke “natuurlijke aanwas”.  Soms lijkt het er op, of deze aanwas bij het overschrijden van een bepaalde “kritische massa” steeds sterker wordt. Dit gebeurt vaak door spontane giften in de trant van “ik weet dat jij radio’s verzamelt”.

Om een lang verhaal kort te maken: ik wil een aantal toestellen kwijt om de rest van de collectie wat ruimte te geven en om daarna ruimte te hebben voor nieuwe oude radio’s.

De radio’s die ik hier aanbied kun je elders op mijn website uitgebreid bewonderen. Klik op het item dat te koop staat. Ik verzend geen radio’s per post of anderszins. 4 maal per jaar is er een NVHR-beurs is Driebergen waar gelegenheid tot overdracht is, of anders in overleg op een andere manier.

Te koop zijn nu:

Gezocht:

  • Informatie over de  Barco 635 
  • Goede scans van de “Minimax”, de “Triolet” en de FM Afstemmer “Passe Partout” zoals beschreven bij de Amroh Rialto met Triolet
  • Achterwand van de Blaupunkt 6W69P, zie de Blaupunkt 6W69P
  • Achterwand, golfbereikschakelaar en drukknoppen voor de Blaupunkt 7W79D, zie de Blaupunkt 7W79D

Goed tehuis gezocht voor:

  • Sachsenwerk Olympia 393 WK   Deze radio is niet van mij, maar ik bied hem namens een ander aan.

Zoals het er nu – 29 januari 2019 – uitziet is voor deze radio een goed tehuis gevonden.  Ik moet echter mededelen dat ik helaas niet in staat ben dit soort bemiddeling structureel aan te bieden.